Szerintetek milyen szakra érdemes menni? El vagyok keseredve. Bővebben lent.
Életem egyik legroszabb döntése volt,hogy bölcsész szakra (büfé szak) mentem, ráadásul kommunikáció.El is végeztem,most már bánom és gyakran szidom is magam, de még régebben tudatlanabb és tapasztalantlanabb voltam. Eddig mindenhol kinevették a szakomat, teljesen megértem, mindenkit lebeszélek róla.
Szeretnék második diplomát, aminek van jövője, amire érdemes menni.Erről szeretnék véleményeket. Azt tudom,hogy gazdasági szakra és bölcsész szakra semmiképp sem akarok menni.Nagyon szeretem a természettudományokat, bár a matek nem az erősségem.Hálás lennék, ha kapnék válaszokat. Előre is köszönöm.
Nem tudom mennyire lényeges, de lány vagyok.
Szia!
Menj természettudományi karra, ha szereted a biológiát, kémiát! Esetleg gyógyszerésznek vagy fogorvosnak is tanulhatnál.
Köszönöm a választ!Sajnos mindkettőnél csak nappali tagozatra lehet menni, 27 évesen már nem tudom bevállalni. :(
De a gyógyszerészeti szép szakma nagyon. Nem lesz egyszerű jó szakmát találni.
Szívesen. Előző vagyok. Én most februárban jelentkezem egyetemre, de fogalmam sincs amúgy nekem sem, hogy milyen szakra menjek.:( Mindegyik, amit kinéztem, állítólag "büfészak".. Teljesen elvagyok keseredve.
Egyébként a pszichológia esetleg nem érdekelne?
Engem igen, de nincs meg hozzá a megfelelő pontszámom sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!