OKTV-ről valaki valamit?
Figyelt kérdés
Úgy döntöttem, hogy indulok a filozófia oktv-n. Főleg ugye a plusz pontok miatt. De most olvastam egy olyat, hogy csak akkor számít, ha az egyetem ahova jelentkezem elfogadja azt a tárgyat, jelen esetben nálam a filozófiát. Nos, én jogi, igazságszolgáltatási (vagy ezekhez hasonló), képzésre jelentkeznék, akkor tulajdonképpen felesleges törnöm magam, mert úgysem számít? Továbbá a felvi.hu-n a pontkalkulátornál az oktv többletpontnál nem is szerepel a filozófia... tud erről valaki valamit? Fontos lenne, mert le kell adnom a jelentkezésemet.... köszönöm!2013. szept. 2. 18:41
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!