Irodalom emelt érettséginél minden tétel meg van adva amibe belekérdeznek?
Figyelt kérdés
Emeltet szeretnék tenni irodalomból, csak az a tanár aki a suliban az emelt szintű órákat tartja szerintem borzalmas, nagyon nem szeretnék hozzá járni, ellenben a normál irodalom tanár az egyik kedvencem, nagyon jól tanít. Viszont nem tudom így mennyi esélyem lenne. Szeretek olvasni, a kötelezők nagy részét eddig is elolvastam(amit nem azt mindenképpen pótolok), és idén még egyszer el szeretném olvasni mindet. De ha nincsenek konkrét tételek, úgy elég nehéz lenne tanulni. Az írásbeli és a szóbeli tételek is megvannak adva? És az irodalom emelt az egyben jár a nyelvtan emelttel is?2013. szept. 2. 15:54
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!