Érettségi utáni nappali tagozatos OKJ-nem mi a feljő jelentkezési korhatára?
Figyelt kérdés
Ha esetleg nem sikerülne az egyetem, amit holnap kezdek, megcsinálnék mégegy OKJ-t (tudom, hogy ez már fizetős lesz...)
Hány éves koromig jelentkezhetek?
2013. szept. 1. 19:12
2/5 anonim válasza:
100 évesen is csinálhatsz OKJ-t, ahogy érettségit és diplomát is.
Csak az első, ingyenes képzést kezdheted el 21-22 éves korodig. Lényeg, hogy az ingyenes képzést 23 éves korod előtt be kell fejezned. De ez neked már nem téma, mivel nem az első lesz.
3/5 A kérdező kommentje:
Szóval ha (pár év múlva) márciusban töltöm a 22-t, abban az évben szeptemberben még elkezdhetem, vagy az már túl sok?
2013. szept. 1. 19:40
4/5 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy nappalira hogy mehetsz, de szerintem estin vagy levelezőn is jó. Árban kb. ugyan annyi. Mivel már van egy OKJ-d lényegtelen a korod. Ha fizeted a tandíjat és az iskola befogad nappalira akkor befogad, ha nem akkor átrak más tagozatra, tanfolyamira. Ugyan olyan bizit kapsz, szóval nincs hátrány.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2013. szept. 1. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!