Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit érne meg elvégezni?...

Mit érne meg elvégezni? (egyetem és fősuli)

Figyelt kérdés
Elég jó tanuló vagyok, gimnáziumba járok és idén érettségizem. Családom megszállottja annak, hogy egyetemre/fősulira kell mennem, nekem viszont semmi ambícióm sincs.. Mármint szívesen elmennék, de nem tudom milyen szakokra lehetne egyáltalán. Mik azok a munkák és a hozzájuk tartozó egyetemek amikkel biztosan lesz állásom és viszonylag jó fizetést is kínálnak? Ne mondjátok, hogy az legyek ami én szeretnék, mert ötletem sincs semmire. Mindennel szívesen tudnék foglalkozni, de tényleg leginkább a lehetőségek ismeretének hiánya jellemez. Kérlek írjatok jó szakokat, amit érdemes tanulni! :)

2013. szept. 1. 14:27
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!