Szerintetek azok, akik 240-300 ponttal kerültek be egyetemre mekkora eséllyel fogják elvégezni a szakot?
Kedves kérdező! Mégiscsak ítélsz.... Hagyni kell időt mindenkinek..aztán majd kiderül.Neked mindegy hogy elvégzi-e vagy sem.
Én végzős évemet kezdem az egyetemen..4,9-es átlagom volt pl múlt félévben..de 4.2 alatt egyik félévem sem lett.
Beiratkozásról én is elkéstem 8igaz én dolgoztam és kicsit későn indultam, nem a piálás miatt)
Az ilyen beiratkozási előadásokat meg kihagytam én is...
Szóval nem biztos hogy jelent valamit is az hogy nem hallgatták meg. Szerintem sincs semmi érelme az ilyeneknek.
Kedves utolsó! Azzal nincs semmi gond,hogy dolgozol és ezét hagyod ki,de ők részegen röhögcsélve estek be. Mikor kérdezték tőlük hogy merre jártak mert már végzünk,nem mondtak semmit csak röhögtek az ügyintéző képébe...
Szerintem is értelmetlenek a programok,én sem vettem részt egyen sem de nem azért mert épp "plázázni mentem a cuki kis barátnőimmel..".
Na hát mindegy majd kiderül,csak kíváncsi voltam mások véleményére,tapasztalataira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!