Ha egy egyetemre 18. életévét betöltő embert vesznek fel, akkor aki pl. decemberbe lesz 18 azt nem veszik fel?
Figyelt kérdés
Csak azt aki az 1. félév kezdete előtt elmúlt?2009. okt. 31. 23:27
1/6 anonim válasza:
Ha van érettségid, és a felvételin megfelelsz, szerintem nem nézik, hogy hány éves vagy.
2/6 anonim válasza:
Én erről még nem hallottam és nagyon szeretném, ha nem így lenne, mert ha odakerülök én csak következő nyárra fogom csak betölteni a 18at. Így kimaradna 2 félév..:S
3/6 anonim válasza:
email az adott egyetem tanulmányi osztályára/Hök-jére. sokkal biztosabb, minthpny mi itt tippelgetünk neked, ráadásul lehet, hogy egyetemenként eltérő módon kezelik az esetet. Amúgy szerintem is felveszik.
4/6 anonim válasza:
Nem függ életkortól. A követelményeket mindig el lehet olvasni az egyetem oldalán. Ezek általában:
-érettségi
-elégséges felvételi pontszám
Előfordult már, hogy valaki 12 évesen került egyetemre.
5/6 A kérdező kommentje:
A zrínyire pl 18-24 a korhatár. Csak ezt nem tudom pontosan hogy ilyenkor mivan.
2009. nov. 1. 02:10
6/6 anonim válasza:
A Zrínyi azért más, mert ott ilyen fizikai felmérés is van úgy tudom. Gondolom azért van korhatár. Tanulmányi osztályon kérdezd meg szerintem is. Az olyan szakokon, ahol nincs külön felvételi, tuti, h nem nézik hány éves vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!