Kell egy csendes, nyugodt hely a tanulásra. Könyvtáron kívül van ilyen egy kisvárosban?
Figyelt kérdés
2013. aug. 28. 00:36
1/6 anonim válasza:
Csendes, nyugodt hely...?
Én, ha érdekel az adott tananyag, én egy kocsmában is tudok tanulni.
Ha nem érdekel, az meg azt jelenti, pályát tévesztettem.
2/6 anonim válasza:
Csendes kávézó, bisztró ha rossz az idő, jó időben egy park padja is kiváló. Az előbbiben van asztal, ha írogatni is kell, az kényelmesebb.
3/6 anonim válasza:
Kollégiumban is szokott lenni olyan hely (szoba),
ahol nyugalom van-
4/6 A kérdező kommentje:
1.válaszoló: Középiskolás vagyok, olyan nincs hogy rossz pályát választottam volna, akár tetszik a tananyag akár nem, meg kell tanulnom..-.-
2013. aug. 29. 15:04
5/6 A kérdező kommentje:
3.válaszoló: kollégium? A városomban van a sulim, nem kell nekem koleszba járnom.
2013. aug. 29. 15:04
6/6 anonim válasza:
Amíg jó az idő, kiülsz a parkba. Vagy egyszerűen csak ahol akad egy üres pad. Plédet is vihetsz. Ha van városi könyvtár, akkor megkérdezed, beülhetsz-e tanulni. Ha bérházban laksz, folyosó is tökéletes. Sportpálya (ne kérdezd, miről jutott eszembe :D) Igazából egy csomó hely van, ahol tanulni lehet, neked kell eldönteni, hogy melyik a jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!