Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Huszonéves vagyok, férjezett. Nappali oktatásra /szakközépiskolában/ ha beíratkoznék nagyon kinéznének a többiek? Milyen hátrányok érnének a suliban? Érettségim van, e mellé szeretnék vmi szakmát tanulni. Véleményeteket várom hogy ti mit tennétek a helyemben: nappalira mennétek egy szakközépbe vagy ugyanazt a szakmát elvégeznétek munkaügyin keresztül egy gyorstalpaló tanfolyam keretében?2009. okt. 30. 11:50
1/2 anonim válasza:
Őszintén szólva szerintem kinéznének.De ez a társaidtól függene.Én 16 éves vagyok, lány, és ebben az évben jött hozzánk egy 20 éves fiú.És eléggé lenézik,meg minden.A mellettünk lévő évfolyamba is jött egy 20éves.Őt még szekálják is emellé.
Manapság, rengeteg OKJ-s szakma van, szerintem ha van érettségid, az is egy megoldás lenne a problémádra.
Remélem tudtam segíteni:)
2/2 anonim válasza:
Akkor te OKJ-ra gondoltál, hogy oda mész? Mivel ha van érettségid... ne izgulj, ott lesznek veled egykorúak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!