Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 19 éves vagyok mit tanácsoltok...

19 éves vagyok mit tanácsoltok mit tanuljak mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
na szóval arról lenne szó, hogy otthagytam egy szakmát mert azt nem értettem most esti érettségire járok de közben szeretnék valami szakmát is tanulni, akár rendes nappali tagozaton rendes iskolába akár képzésen szerintetek mit és hol tanuljak vagy mit érdemes tanulni ?

2013. aug. 23. 13:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha en ujra kezdenem akkor infot vagy penzugyet tanulnek, ezekkel ldhet a legjobban keresni.
2013. aug. 23. 13:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Nade mi az, ami éredekel(ne)?

Fiú vagy vagy lány?

2013. aug. 23. 18:18
 3/4 A kérdező kommentje:
fiu vagyok hát az a baj hogy nem is tudom a számítógépek terén otthon vagyok de az a baj hogy abból már nagyon sok van infosból
2013. aug. 23. 18:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Es ez teged miert gatol abban hogy te is az legyel? A vilag egyre inkabb azinformatika fele megy, ha nem otthon de akar kulfoldon is konnyen elhelyezkedhetsz es siman megkeresed vele pl Londonban a 2200-2500 fontot havonta.
2013. aug. 24. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!