Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek Debrecenbe van...

Szerintetek Debrecenbe van olyan suli ahova meg lehet jelentkezni és fel is vesznek?

Figyelt kérdés

Nagyon elcsesztem az egesz tanulás dolgot.. sokat lógtam, nem tanultam.Most 17 éves vagyok a 10.évfolyamot elvégeztem a Tessedikbe de nem szeretnék ott tanulni tovább, mert lopkodnak,sok a balhé.. mivel a barna bőrű,kötekedős emberkékkel van tele.

Ma jelentkeztem a Mesterképző suliba.. de az pont a Svetitsbe van ami egy kicsit fura.Nem hiszem, hogy egy apáca suliba vagyok való.Ráadásul azt mondták, hogy szempetember közepén-október eljén kezdődik az oktatás.Addig mit csináljak, hisz tanköteles vagyok?

Tudom nem egy minta diák vagyok de szeretnék végre rendesen suliba járni.

2013. aug. 22. 20:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!