Grafikusok vagy akik annak tanulnak, írnátok nekem tanácsokat, hasznos információkat?
Figyelt kérdés
Valójában nem is kérdésem,hanem inkább kérésem volna azokhoz,akik grafikus szakmában helyezkedtek el vagy épp főiskolán/egyetemen tanulnak ilyen szakon. Két év múlva érettségizek és eddig nem nagyon volt ötletem,hogy minek tanuljak majd tovább. Most felmerült a gondolat,hogy szívesen elhelyezkednék ebben a munkakörben. Idén kell felvennem a faktokat gimiben és arra gondoltam,hogy rajzot és informatikát vennék fel,tekintettel arra is,hogy saját meglátásom szerint az interneten is fontos szerepet kap a látvány,az arculat,logók stb...A rajzkészségemmel különösebb gond nincsen,bár van még mit tanulnom,de ezen a téren nagyon fejlődőképesnek érzem magamat. Az informatika is érdekel bizonyos mértékkel. Szeretnélek megkérni titeket,hogy aki rendelkezik már tapasztalatokkal,akár csak suli ügyben is, avasson be kicsit a témába egy privát üzenetben,hogy mi az,amit jó ha tudok,mennyire lesz ezzel itthon nehéz elhelyezkednek,mennyire keresett a dolog és mindent,amit jónak lát még elmondani. Ha közben valami érdekel még,megkérdezem. Nagyon hálás volnék a segítségért! :)2013. aug. 20. 18:09
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!