Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogy hívják azt a szakot,...

Hogy hívják azt a szakot, ahol az idegen országok kultúrájáról, szokásairól, hagyományairól tudnék tanulni?

Figyelt kérdés

Melyik ez az egyetemi ág? Mi a neve?

Mondjuk úgy mint Németország kulturaja, ezzel egyben történelme, szokások, hagyományok, a nyelv..

2013. aug. 20. 14:58
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Furcsa, hogy mindenkinek csak az a fontos, hogy mennék-e vele valamire. Csak kérdeztem valamit, még azt sem írtam hány éves vagyok, járok-e egyetemre, azt se, hogy mért kell. Csak érdekelt, hogy mi a neve, ennyi az egész!
2013. aug. 26. 14:07
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Akkor is!
2013. aug. 26. 14:21
 13/16 anonim ***** válasza:

Abban igazuk van hogy nem sokra mész vele. Ha ezt szeretnéd tanulni, utana kell nezned hogy hol is akarsz dolgozni, mert akármennyire nem érdekel, valami majd el kell tartanod magad es kesobb a csaladod. A keleti nyelvekkel dolgozhatsz tanárként, forditokent. Azokbol nincs sok, de mas teruleten egy ilyen szakkal elég nehéz elhelyezkedni.

Csak azt akarom mondani, hogy akármi valasztasz, nézz utána hogy mire mész vele, mert hiába szeretnél cipőkészitő lenni ha nem keresel vele. Lehet nem szereted annyira a építészetet, de többet keresel vele, akkor azt kell választani... mert néhány év után azt sem fogod szeretni ha nincs munkád sem pénzed.

2013. aug. 29. 09:43
 14/16 A kérdező kommentje:
köszönöm, ez jó tanács, meg értem is, csak tényleg szeretem ezeket, és tényleg nem hisze, hogy ezzel foglalkoznék, ha odajutok, de azért az sem utolsó, hogy miket szeret az ember. Ha másért nem, azért jó, hogy egy-két könyvet elolvassak a témában, és már tudom milyen néven, hogy keressem :) :D
2013. szept. 7. 18:13
 15/16 anonim ***** válasza:
De mi értelme van annak, hogy építészetet tanuljon, ha nem érdekli és úgyis csak bukdácsolna belőle? Szerintem milyen szakember válna belőle?
2013. szept. 7. 18:27
 16/16 anonim ***** válasza:
*szerinted
2013. szept. 7. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!