Hol érdemes elvégezni a csecsemő- és gyermekápoló okj-t?
META Szakközépiskola
Raoul Wallenberg Szakközépiskola
MINERVA Érettségizettek Szakközépiskolája
Kanizsay Dorottya Egészségügyi Szakképző Iskola
én a raoulba jártam(okj-re és középiskolába is), igaz nem ezen a szakon. elég jók a képzések sok kiváló szakemberektől lehet tanulni(persze más kérdés, hogy tényleg tudnak-e tanítani, mert hiába jó, ha nem tud tanítani). az iskolának meg van a maga sajátossága is(pl képtelenek a szervezésre és mindent az utolsó pillanatban tudtunk meg, már ha közöltek is valamit).
másrészt biztosítják a gyakorlati helyeket is pl honvéd kh, jános, a baleseti központ, a csecsemősök a heim pálba jártak meg talán még a bethesdába. szerintem többen is ismerik a raoulos képzéseket, mint a többi általad említettet. ráadásul van lehetőség hollandiai szakmai gyakorlatra is.
Köszi a választ. Én magamban elsőnek egyébként pont ezt zártam ki, magam sem tudom, hogy miért.
Azt mondod akkor, hogy jó suli? Érdemes ezt választanom? Igazából nem a hírnév alapján akarok dönteni, hanem mindent figyelembe véve.
Kiemelted, hogy biztosítják a szakmai gyakorlati helyet. Más helyen akkor ez nem így van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!