Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Érdemes így jogi karra mennem?

Érdemes így jogi karra mennem?

Figyelt kérdés
Mi kell ahhoz, hogy nekem való legyen a jog? Mindenhol azt hallom, hogy mennyire nehéz és kibukni is könnyű, de valami konkrétabbat akarok tudni. Mit kell teljesítenem, milyen tantárgyra gyúrjak és érdemes úgy jelentkeznem, ha nem érdekel annyira? Az utóbbi időben legszívesebben jogra mennék, és érzek magamban affinitást, de mégis bizonytalan vagyok. Viszont, ha van előttem egy cél, akkor bármire képes vagyok (tanulás szintjén) és bármit megteszek. Csak nem vagyok vele teljesen tisztában, hogy itt mi kellene pontosan. Kérem, akinek van tapasztalata, az írjon le MINDENT! köszönöm

2013. aug. 18. 22:39
1 2
 11/11 Wekker válasza:

Felsőfokú nyelvvizsga 40p

Közép 28p

emeltszintű érettségi +50 45%fölött

2014. jan. 26. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!