1/7 anonim válasza:
Nincs. Menj a BME-VIK Gazdaságinformatikus MSc képzésére. :)
2/7 A kérdező kommentje:
De lehetséges , hogy egy másik suli MSc képzésére megyek?
2013. aug. 17. 15:16
3/7 anonim válasza:
Persze! Akár még másik szak MSc képzésre is mehetsz, például egy mérnök informatikus elmehet gazdaságinformatikus mesterképzésre. Ha érdekel, akkor: [link]
Fővárosban emellett még a Corvinus mesterképzésére mehetsz, de én azért a BME-t ajánlanám, bár elfogult vagyok, de szerintem tényleg jobb a magasabb szintű informatika oktatás miatt. :)
4/7 anonim válasza:
Nincs a PSZFen gazdinfó msc, de ha lenne se ajánlanám a gazdinfó tanszéket ismerve...
5/7 A kérdező kommentje:
És ha megszerzem PSZK-n a diplomát és utána a Corvinuson megcsinálom az MSc-t akkor majd mikor dolgozni megyek , melyiket fogják nézni? Hogy a PSZK-n végeztem diplomával vagy a Corvinuson MSc-vel?
2013. aug. 17. 17:23
6/7 anonim válasza:
hát sztem az msc-t nézik, mivel az kb továbbképzésnek felel meg, de ha írod az önéletrajzod akk úgyis benne van a bsc is szal látják mindkettőt
7/7 A kérdező kommentje:
Azt vágom csak melyiknek van több esélye aki a corvinuson végzni el a BSc-t és utána megy Corvinus MSc-re vagy aki a PSZK-n , mert ha belegondolsz elvileg a végén mind2 ugyanannyit fog tudni mivel ugyanott végzik el az MSc-t nem?
2013. aug. 17. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!