Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen okj-s képzést válasszak?

Milyen okj-s képzést válasszak?

Figyelt kérdés
olyan kell ami lehetőleg estin végezhető tehát nem kell mindennap bejárni.meg lehet belőle élni itthon és külföldön is(most még itthon pár év múlva gondolkodom külföldben).1 max 2éves időtartamú.és persze indítják győrben vmikor ősszel.oh és 10 osztály elég hozzá. tudom elég sok dolgot írtam hozzá ami sok mindent kizár de örülnék vmi jó ötletnek.elektronikai műszerészre gondoltam de azt meg sehol nem találtam errefelé hogy idén indulna.tavaly még indították akkor elküldtek hogy nekem már nem elég hozzá 8 osztály már 10 kell menjek fejezzem be.most végeztem meg már törlik-.-
2013. aug. 14. 19:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Ács.
2013. aug. 14. 19:45
 2/4 A kérdező kommentje:

nem értek az építőiparhoz de csak a tisztánlátás kedvéért az ács az aki a tetőkön meg ilyen helyeken dolgozik ha minden igaz ott építget vmit?(lehet hülyeséget mondok de fogalmam nincs rőla mit csinál)

ha eltaláltam nagyjából akkor nem az én világom.nem bírom a magasságot plusz fáj a hátam is szal ez túl nehéz meló lenne.

2013. aug. 14. 20:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Kőműves

Esztergályos

2013. aug. 15. 13:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Gipszkartonozó

Burkoló

Targoncavezető

2013. aug. 15. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!