Pótfelvételi hiányos érettségivel?
Figyelt kérdés
Pótfelvételiznék a nemzeti Közszolgálati Egyetemre. Megbuktam matekból, most fogok pótvizsgázni aug. végén. De van ott olyan szak, amihez nem kell matek. Más mindenből leérettségiztem. Igy is jelentkezhetek?2013. aug. 8. 12:21
1/8 anonim válasza:
Ha matekból nincs meg az érettségid, az azt jelenti, hogy nem érettségiztél le, hiszen egy kötelező tárgyad hiányzik. Kvázi nem érettségiztél le.
3/8 anonim válasza:
Felesleges jelentkezned, mivel neked nincs érettségid, enélkül pedig nem lehet.
5/8 anonim válasza:
igen, én is csak megerősíteni tudom a többiek válaszát:/
6/8 A kérdező kommentje:
rendben. és addig érdemes valami okj-s szakmát választani, ami pár hónap alatt megvan, ha most őssze érettségizem? és utána még tudok költségtéritésesen továbbtanulni jövőre, ha felvesznek?
2013. aug. 8. 17:58
7/8 anonim válasza:
Igen érdemes. De akár nyelvet is tanulhatsz. Ja és jövőre simán jelentkezhetsz államira is.
8/8 anonim válasza:
nem biztos, mert ha keresztfélévre jelentkezel egyetemre (ha indítanak persze) akkor felesleges elkezdeni egy okj-t mert azok azért 1-2 évesek szoktak lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!