Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha nekem csak az angol megy,...

Ha nekem csak az angol megy, lehetek sikeres, lehet jó munkám?

Figyelt kérdés
Érdekelnek a humán tárgyak, nem vagyok rossz belőlük, a többségből megvan az ötös, de például egyetemen vagy főiskolán már nem erőltetnék egy magyar vagy töri szakot, inkább ezek is csak angolul érdekelnek. Nagyon sokat hallom, hogy ez kevés, de a többi nem érdekel annyira, hogy kiemelkedő legyek belőle. Így tényleg kicsi a valószínűsége, hogy "normális" állást találok majd egyszer?

2013. aug. 8. 12:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Igazából egy jó szakmával akár logisztikán is jól jöhet az angol nyelvtudás, és azok elég keresett szakmák meg elég jól fizetik őket. Persze elején úgysem fogsz jól el lenni belőle de egy idő után lehet jó munkád.
2013. aug. 8. 12:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Angoltanár? A magántanárok elég jól keresnek, de gondolom a mezei, iskolában tanító angoltanárok is megélnek valamiből.
2013. aug. 8. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!