Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van itt olyan/ismertek olyat,...

Van itt olyan/ismertek olyat, aki orvosival párhuzamosan más szakot is végez?

Figyelt kérdés
Milyen szakot?

2013. júl. 31. 10:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Zseniket keresel a gyakorin?? Nem tudom elképzelni hogy abba belefér párhuzamosan másik szak még.
2013. júl. 31. 10:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Az egyik barátnőm ismerőse informatikus szakra jár mellette. Én is gondolkoztam rajta, hogy felvennék még valamit..
2013. júl. 31. 10:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek egy lányt, a pszichót csinálja mellette. Csak épp az orvosin ne tudja magát átverekedni...a másod- és harmadévet is ismételte.

Orvosi mellett nem érdemes más szakot végezni. Időd sem igen lesz rá, na meg az orvosi rovására megy.

2013. júl. 31. 14:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Én olyanra lennék kivnácsi akinek megy is mindkét szak..szóval beiratkozni és ismételni tárgyakat lehet, de akkor már inkább utána is lehetne máshol tanulni..mert időbe ugyanennyi lehet..

Én nem vagyok éppen rossz képességű de egy eü szervezőt és egy igazgatásszervezőt végzem egyszerre, igaz jelessel mindkét szakot, de azért ez is húzós..pedig ettől vannak nehezebb szakok is az már nekem nem férne bele..

2013. júl. 31. 14:41
 5/5 anonim ***** válasza:

nekem az instruktorom elte földrajzot csinál mellette, igaz, egyszer ismételt orvosin, de az olyanokkal is megesik akik csak azt csinálják.

és emellett gólyatábori szervező, párkapcsolata van, szociális élete...

..bár őszintén szólva nem tudom, hogy csinálja:D én csak a magyart szeretném mellette csinálni harmadévtől, de még ettől is félek:D

2013. aug. 1. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!