Matekkal és biológiával hová lehetne tovább tanulni?
Figyelt kérdés
A kémiát és a fizikát nem szeretem és orvosira nem szeretnék menni2013. júl. 30. 20:18
1/4 anonim válasza:
Márpedig főiskolán a biológia állandó társai a kémia és a fizika. Választhatsz: vagy megközelíted őket a biológia felől, vagy lemondasz erről az irányról, és inkább a matekos irányba mész el.
Nem tudom, hogy engedik-e párosítani a két tárgyat. Ekkor tanári szak, matek-biológia szakos tanár lehetsz. Bár fizika és kémia ott is van, nem fogod megúszni.
2/4 anonim válasza:
Csak a biológus jutott az eszembe, ha a kémia nem érdekel.
Pedig biosz-kémia-matekkal mehetnél pl. gyógyszerészetire is.
3/4 anonim válasza:
Biológia alapszakon is rengeteg kémia van. Én is csak azzal tudok egyet érteni, hogy próbáld a biológia oldaláról megközelíteni a dolgot.(Én sem vagyok oda a kémiáért, de nem mondok le az álmomról e miatt.)
4/4 anonim válasza:
Biosz és kémia összefügg sajnos, vagy szerencsére.
És sajnos matek mellé sok helyen kell a fizika is, szóval ez nem egy túl szerencsés párosítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!