Aki felsőoktatásban aktív hallgató nem jelentkezhet a felsőoktatási felvételin mégegyszer (mondjuk másik suliba)?
Attól hogy az emberek szeretnek valami fél füllel hallott infót csak úgy odavetni sokszor ezen az oldalon, attól még ezeket a dolgokat jogszabályok határozzák meg, és nem az hogy ki mit hallott, amit továbbadott..stb..
A felvi honlapon lévő információk a hivatalos felvételi tájékoztató, ami az erre az évre hatályos adatokat és információkat tartalmazza, a felsőoktatási törvény paragrafusa szerintieket. Kíváncsi lennék, hogy a 3 másik válaszoló olvasta a az felsőoktatási törvény idevágó paragrafusait, és ha olvasták tudják e értelmezni, vagy a barátnőm barátnőjének a tesója így tudja alapon adnak neked információt.
egy joghallgató
őszintén szólva én se vagyok képbe az aktuális szabályokkal, mert vicc, hogy minden évbe megváltoznak.
szerencsére én még bele estem abba a "első 3. félévébe kezded, akkor nem számít duplán" dologba. majd most fogok végezni mindkét szakommal. de én is csak annyit hallottam, hogy ugyanarra a szakra nem lehet újra jelentkezni. másikra simán. de hangsúlyozom az én infóm csak ilyen ismerős ismerőse mondta szintű. :-P
Kedves #15-ös válaszoló
Itt nem arról volt szó, hogy újra ugyanarra a szakra jelentkezni ahonnan valaki már kibukott, hanem arról hogy másik szakot felvenni az eredeti mellé.
Nagy különbség, a To-s akkor a jogszabályt nem ismeri, az nem fog változni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!