Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A ZMNE-re nehéz bekerülni?

A ZMNE-re nehéz bekerülni?

Figyelt kérdés
Nem nagyon értem ezt..azt tudom hogy van alkalmassági. De ugyanúgy van írásbeli felvétel? Milyen tantárgyakat néznek ha néznek?
2009. okt. 21. 20:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Igen, nehéz, én el is buktam rajta. Fizikai állapotfelmérés, nagyon kemény: futás, fekvőtámasz, húzódzkodás, nem enyhén... egészségügyi állapotfelmérés, van e felesleged, pucéran vizsgálnak meg stb... aztán pszichológussal kell beszélni meg szakmai beszélgetés is van, meg papíros teszt ami arra irányul hogy elmebeteg pszichopata vagy e... szóval fincsi.

22L

2009. okt. 21. 20:43
 2/12 anonim ***** válasza:
előző:mire jelentkeztél??
2009. okt. 21. 21:09
 3/12 A kérdező kommentje:
A fizikai tesztről tudok, de erről a pucérról még nem tudtam:D Majd eldől mi lesz, de fizikumom az megvan, futásba nem vagyok egy bajnok, de megnéztem a 3200m-re 18.06 a minimum azt biztos h megfutom. Köszi a választ
2009. okt. 22. 16:37
 4/12 anonim ***** válasza:

Első: és miféle pszihikai problémával buktál meg?(:

Egyébként annyi a nyitja, hogy nem kell hazudni. Kiszűrik haszépíteni akarsz. Haverom most jutott be.

A pontszámok nem olyan magasak.

2009. okt. 22. 17:41
 5/12 anonim ***** válasza:

Fizikain buktam meg. Katonai vezetőin van ilyen felvételi.

Első.

2009. okt. 22. 19:06
 6/12 A kérdező kommentje:

*18.06 a maximális elírtam bocs.

Hát én nem érzem magam pszihopatának, tehát reménykedek.

2009. okt. 23. 13:28
 7/12 anonim ***** válasza:

"3200m-re 18.06 a minimum"

És mennyi lenne a jó eredmény? Én 15 alatt futom, az jónak szamít? 23/F

2009. dec. 10. 15:18
 8/12 anonim ***** válasza:
én 52 fekvőt csináltam legutóbbi felmérésen 30 mp alatt bemelegítés nélkül és 400-as pályát lefutom 56 mp alatt és én is a katonai vezetői szakra mennék, emellett tagja vagyok a Kutató Diákok Országos Szövetségének és professzorok elismerően emlegetnek egymásnak szóval alapjába véve engem felvennének, de szemüvegem van még, ha alacsony dioptriájú is. Szóval, ha neked is van ilyen problémád az bőven elég az elutasításhoz, de tervezem egy lézeres szemműtétet.
2010. márc. 10. 13:07
 9/12 anonim válasza:
Utolsó: A civil szakokra (pl. védelmi igazgatási szervező) is érvényes ez a szigorúan csak tökéletes látásúakat veszünk fel hozzáállás a ZMNE-en?
2010. dec. 2. 02:21
 10/12 anonim ***** válasza:
Nehéz bekerülni, a ponthatár miatt. De az alkamassági nem vészes.
2010. dec. 3. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!