Hogy nézzek filmet, sorozatot idegen nyelven gyakorlásként?
Figyelt kérdés
Tavasszal szetetnék nyelvvizsgázni németből! Nézzem német nyelven magyar felirattal vagy inkább felirat nélkül? Vagy esetleg magyarul német felirattal, vagy németül német felirattal? Melyik verzió a legjobb? Én amúgy simán felirat nélkül idegen nyelven gondoltam!2013. júl. 20. 23:37
11/11 anonim válasza:
8-as: de épp ezt mondta, hogy ne nézzük német felirattal, ha németül megy.. Na, nem értek én hozzá, de engem már az idegesít hogyha nem magyarul megy, mert másfél-két órát nem tudok más nyelven hallgatni. Egy idő után a magyarul is mindig megunom, nem hogy németül.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!