Kedves orvostanhallgatók! Lenne valaki, aki szívesen mesélne nekem az egyetemről?
Az érettségire nem volt szinte semmi extra készülés. Fizikából faktra jártam (és iszonyatosan jó tanárom volt, azóta is hálás vagyok neki:D), így emelt szinten tanultam az anyagot, de csak középszintű érettségit csináltam belőle, így az nem volt különösebben nehéz. Bioszból szintén faktra jártam, meg otthon olvasgattam, mert alapból érdekelt a téma. Szerencsére nem volt nehézkes a bekerülés, mert sokkal több pontom volt, mint az előző évi ponthatár, így nem kellett izgulnom a nyáron, és elsőre felvettek.
A suli jól megy, eddig mindig hoztam a 4,5 feletti átlagot. Persze van benne munka bőven, megdolgoztam ezért az eredményért. De annyiból szerencsém van, hogy elég gyorsan tanulok.
Szegedre járok egyébként, és negyedéves vagyok. Nagyon szeretem a várost, a sulit, a csoporttársaimat és a légkört is. Tanárok között vannak jobbak is, rosszabbak is, gyakorlatoknál ugyanez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!