Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik végzettséggel van...

Melyik végzettséggel van nagyobb esélyem elhelyezkedni: Szociális asszisztens VAGY Gyermekotthoni asszisztens?

Figyelt kérdés
2013. júl. 4. 23:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Szociális asszisztens - ÚJ!

Szociális szakgondozó - ÚJ!

Szociális, gyermek- és ifjúsági ügyintéző - ÚJ!

Ez a három szak indul abba a suliba amit kinéztem.

2013. júl. 5. 14:32
 12/17 A kérdező kommentje:
Ja és persze a Gyermekotthoni asszisztens - ÚJ!
2013. júl. 5. 14:34
 13/17 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Persze hogy az új okj szerinti képzés indul, hisz a régi szerint nem is lehetne indítaniuk, mert arra többet engedélyt nem kap az adott iskola, csak a kifutó, több tanévre áthúzódó képzéseket fejezhetik be a régi szerint. Ez csak egy marketing fogás semmi több hogy oda teszik a honlapra hogy ÚJ!

Ezzel csak azt akartam mondani hogy máshol is az új indul..(persze ettől még lehet egy jó suli amit kinéztél)

Feltettél egy kérdést, válaszolnák rá őszintén.

De én is kérdeznék tőled, hol is laksz melyik településen..és eddig hova jártál középiskolába és hol melyik településen lenne a mostani okj suli amit kinéztél?

2013. júl. 5. 15:36
 14/17 A kérdező kommentje:
Bocsánat, az ÚJ -at odaírtam csak ide másoltam be és az is ki lett jelölve.
2013. júl. 5. 15:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Melyik lett ?
2016. máj. 16. 21:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Hova mentél végül?
2016. aug. 6. 21:20
 17/17 anonim ***** válasza:
:)
2020. szept. 22. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!