Tudok nappali tagozaton szakmát tanulni?
Figyelt kérdés
2 éves érettségi utáni szakmára jelentkeznék, viszont 20 éves vagyok és azt mondták csak az első évet végezhetem nappali tagozaton mert 21 éves kor után már nem lehet, tehát akkor nem tudok már szakmát tanulni nappali képzésen?2013. júl. 3. 20:41
1/3 anonim válasza:
De tudsz, mivel 21 éves kor alatt kezded el, nappalin, nem felnőttképzésen, így elvégezheted, mivel nappalin az első szakma ingyenes. Én is így vagyok.
2/3 A kérdező kommentje:
nekem azt mondták elkezdeni eltudom csak mivel ez két éves szakma és első évben betöltöm a 21-et így a második évre már nem tudok menni
2013. júl. 4. 11:49
3/3 anonim válasza:
De már jelentkeztél?Mert én is akartam de már nem lehetett csak fizetősre!És nem a korom miatt (20)Én úgy tudom 22éves korig lehet befejezni 21év a jelentkezési határidő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!