Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Olaj és gázmérnöki szak,...

Olaj és gázmérnöki szak, valami tapasztalat?

Figyelt kérdés

Üdv

Mélyfúró technikusként végeztem és szeretnék olaj és gázmérnöki szakra jelentkeni, viszont nemtudom, hogy pontosan ez hogyan működik,mert ha jól tudom akkor valami alap szakra kell először menni ( földtudományi karra ) és utána lehet szakosodni olajmérnöki pálya felé .. lehetséges,hogy rosszul tudom,sajnos sejtelmem nincs az egészről az a helyzet :S

Pontokat illetően nem állok túl jól,de mivel jelenleg mélyfúró technikusként dolgozok így egyébként is csak költségtérítéses formában tudnám csinálni,ahol azért nem szükséges annyi pontszám,plussz ha minden igaz beleszámítana a pontokba a mélyfúró és megújuló-energia gazdálkodási technikusim is ..

Évben körülbelűl hány évet emészt fel egy ilyen iskola, vagy simán alapszakkal mennyire lehet munkát találni ..

2013. júl. 3. 17:42
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Miskolci Egyetemen van ilyen szak. 7 féléves a műszaki földtudományi alapszak, az alapszakon van olaj és gázmérnöki szakirány. 200.000 Ft/ félév az tandíj. Sajnos csak nappali tagozat van belőle. Máshol az országban pedig nincs ilyen képzés.

2013. júl. 3. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!