Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gyerekekkel szeretnék foglalko...

Pock kérdése:

Gyerekekkel szeretnék foglalkozni hosszútávon, de nem tudom milyen lehetőségeim vannak. Milyen szakok vannak?

Figyelt kérdés
Óvónő vagy gyerekpszichológus ilyesmikre gondolok,de nem tudom még milyen szakok lehetnek tudna nekem valaki segíteni. Érdemes diplomázni vagy inkább szakot tanulni,mert az ismerőseimnek van diplomájuk,de egyik sem dolgozik a szakmájában vagy munkanélküli...

2013. júl. 3. 16:33
 1/4 anonim ***** válasza:
gyógypedagógia, szóciális munkás esetleg
2013. júl. 3. 19:17
 2/4 anonim ***** válasza:
gyerekorvos, általános iskolai tanár, vagy valamilyen asszisztens a fent említett szakmabeliek mellett (ez esetben nem szükséges a diploma)
2013. júl. 3. 19:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Gyerekkel foglakozó szakok: védőnő, kisgyermekgondozó, -nevelő, óvodapedagógus, tanító, tanár. Szerintem érdemes diplomás képzést választanod.
2013. júl. 4. 11:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget :)
2013. júl. 15. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!