460 pontal be e lehet kerülni az ELTE BTK Anglisztikára? Tavaly 422 kellett hozzá, de az idén nagy volt a költségvágás, és kevesebb lett a hely, de sehol sem írja hogy ez ELTE-n mennyi az Állami.
Mindig 10-15 ponttal számolj rá az előző évi ponthatárra. Az a biztos, bár még az sem egészen.
Idén alacsonyabb lesz a ponthatár, mert nehezebb volt az érettségi és jóval kevesebben jelentkeztek felsőoktatásba. Olvasd folyton a felvi híreit.
Négyszázhatvan pont az rengeteg.
Hát ha annyival nem kerül be valaki, akkor nem tudom.
Ennyi ponttal én inkább orvosira mennék
Annyinak egyébként nagyon elégnek kéne lenni
A szak nem ér annyit, hogy ennyi pont kelljen
hozzá
Orvosira nem megyek, mivel a BTK-n szeretnék eddigi nyelvismereteimre építeni. Magyar, Angol, Német, és Szerb.
Erre vittem a 85% os Angol(E) , 95% Német(K), 40pont C1 Szerb, és öszvissz 10pont helyezésekből.
Ezekre gyúrtam főleg. A Magyar, és történelem közel sem sikerült ilyen jól, mivel nem sokat számít az Anglisztikára.
Azért kérdem, mivel költségtérítést nem igazán tudnánk fedni. Főleg hogy nem Pesti vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!