Sport és/vagy gazdasági újságíró szeretnék lenni. Hová érdemes jelentkeznem? Bővebben lenn
Érettségim megvan, illetve nemrég tettem le egy sportszervező, sportmenedzser OKJ szakképesítést.
A 2013/2014-es tanévet sajnos ki kell hagynom egyéb okok miatt, de a 2014/2015-ös tanévtől felsőfokú tanulmányokat szeretnék folytatni e téren.
A fent említett céllal hová lenne a legcélszerűbb jelentkeznem? Szegedi vagyok, így elsősorban a környékbeli egyetemeket, főiskolákat szeretném megcélozni, de ha az országban van más lehetőség is, arra is nyitott vagyok.
Azt hallottam, hogy a média és kommunikáció szakokat hagyjam, csak időpocsékolás .. tényleg így van?
Valamint az OKJ papíromat beszámítják a jelentkezés során?
Előre is köszönöm a válaszokat és mindenkinek további szép estét kívánok!
Hát pedig ha komolyan érdekel az újságírás, akkor szerintem érdemes lenne a kommunikáció szakot elvégezned, vannak olyan intézmények, ahol van kifejezetten gazdasági újságírás specializáció, pl. a BKF-en: [link]
Elég sok gyakorlati óra van, ráadásul van Karrier Centrum is, ahol segítenek, hogy bekerülhess szakmai gyakorlatra pl. különböző médiumokhoz, úgyhogy ilyen szempontból mindenképpen jó lenne, érdemes átgondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!