Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Vas megyei vagyok, melyik...

Vas megyei vagyok, melyik gimibe menjek ha orvos akarok lenni?

Figyelt kérdés
Van ilyen szempontból jobb és rosszabb?
2009. okt. 15. 15:43
 1/5 anonim ***** válasza:
egy sima átlagos gimibe, ugyanúgy fel tudnak készíteni emelt szintű fakultáción az érettségikre, mint mondjuk egy biosz-kémia szakos suliban. azért is jobban jársz egy 'sima' tantervű gimivel, mert ha később változna az érdeklődésed, még lazán tudsz másfelé orientálódni. lényeg, hogy legyél szorgalmas és mindig mindent tanulj meg rendesen, ne légy lusta utánanézni egyes dolgoknak, feladatokat gyakorolni. 17/L
2009. okt. 15. 20:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegy, sőt, én úgy gondolom, hogy ha nem vagy nettó zseni, akkor jobb is, ha nem egy elit gimibe mész. Egy lazább suliban több időd lesz külön azokkal a tárgyakkal foglalkozni, amik érdekelnek (kémia, fizika, biológia kell az orvosihoz). Én is egy gyenge gimibe jártam, és azután simán elvégeztem az egyik legkeményebb természettudományos szakot az egyik legjobb itthoni egyetemen.
2009. okt. 18. 14:14
 3/5 anonim válasza:
gyere a Bolyai gimibe(Szombathely) biosz fakultációra :)
2009. okt. 18. 19:51
 4/5 anonim ***** válasza:
A Bolyai szerintem is jó választás, elég jó tanárok tanítanak bioszt és kémiát is. A biosz +2, a kémia +4 óra hetente.
2009. okt. 19. 18:26
 5/5 anonim ***** válasza:

bolyai-biosz

szentgyörgyi-egészségügyi alapismeretek

premontrei-biosz

ilyen sorrendben :)

2009. nov. 6. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!