Miért nem lehet diplomával okj-s képzésre jelentkezni?
Figyelt kérdés
Ez az egész tök szar,mivel főiskolára járok és (remélem) meg lesz a diplomám,de most rájöttem h szívesen lennék szakács,de akkor ezt már bebuktam!Annyira gáz h nem gondolkodtam előbb! :(2009. okt. 15. 14:30
1/4 anonim válasza:
Mehetni mehetsz, csak fizetned kell érte.
2/4 anonim válasza:
Ezt ki mondta neked??? Érettségi utáni, tandíjmentes szakképzésre nyugodtan járhatsz, de csak esti tagozatra. Nappalin ugyanis csak 23 éves korig lehet. A diploma nem zárja ki az ingyenes OKJ képzés lehetőségét, csak ha már OKJ-s bizonyítványod van, amit államilag finanszírozott szakon végeztél. Akkor lehet max. gáz, ha nincs estin szakács tanfolyam, ezt nem tudom. De elvi akadálya nincs az ingyenességnek, tehát nappalin 23 éves korig, estin korhatár nélkül. (szakképzési tanácsadó vagyok)
3/4 anonim válasza:
22 éves korodig bármikor járhatsz szakképesítésre ingyen. Én is jártam, soha-senki egy vasat nem kért tőlem. Pedig 25 éves koromban végeztem el, csak 21 évesen iratkoztam be.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindent,sokat segítettetek! :)
2009. okt. 16. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!