Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi az előnye/hátránya egy...

Mi az előnye/hátránya egy Hangtechnikusi állásnak?

Figyelt kérdés
Szeretnék tapasztalt Hangtechnikustól véleményt,hogy megéri-e Magyarországon ezt a szakmát kitanulni,illetve hol érdemes? Sokan keresnek mostanában Hangtechnikust? Jól kereső állás?
2013. jún. 30. 15:33
 1/1 anonim válasza:

Szia! A pályának van előnye és hátránya is:

Előny: olyan emberekkel (színészek, fellépők) telálkozhatsz, akikkel mondjuk mint magán ember kis eséllyel , "menő" szakma ,

Hátrány: Ha állandó alkalmazásban állsz, és egy felkapott helyen akkor akár minden este akár hajnali 2-ig dolgozhatsz (nálam ez volt a helyzet), amíg mindent rendben raksz.

Hát én tudom ajánlani az OKJ-s képzési formát, de ha komolyan érdekel, és még pályaválasztás előtt vagy, akkor a hangmérnőki képzést is tudom ajánlani.

A fizetés "áltagos" nettó 220.000Ft körül van. Hát hogy mennyien keresnek azt nem tudom megmondnai, de az biztos hogy pár helyen le kellene cserélni a hangtechnikusokat, mert sokaknál egy 2 éves kisbaba is jobban kever...

Megéri kitalulni? Erre csak te tudod a választ ;)

2013. aug. 22. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!