Vizsgaidőszakban szoktatok nyulni "doppingszerekhez"? Ha igen, kinek mi vált be?
Csak kávé, de azt nem csak a vizsgaidőszakban iszom. Napi egyre szükségem van:)
Mással nem élek. Nekem az a titkom, hogy nem éjszakába nyúlóan kell tanulni. Normális időben fel kell kelni (mondjuk 8 körül), kis szünetekkel tanulni, aztán este meg pihenni és aludni.
Ennyi:D
Jó, hát igazából a hangsúly inkább azon volt, hogy normálisan ki kell aludni magad. Az nem megy, hogy egész éjszaka tanulsz, vagy alszol pár órát, aztán következő nap megint. Ha neked este megy jobban a tanulás, akkor tanulj este, de akkor meg nappal aludd ki magad. A lényeg, hogy a 7-8 óra alvás meglegyen. Legalábbis szerintem:)
Egyébként én úgy szoktam, hogy hagyok időt ismételni a végén. Szóval megtanulom az egész anyagot, aztán 1-2 napig ismétlek. Akkor szinte elég csak átolvasni, és úgy már beugranak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!