Orvosi Egyetem vagy Bionika?
Figyelt kérdés
Ha az emberrel kapcsolatos kutatások, lehetőségek érdekelnek (őssejtek, idegkutatás, telomérák, stb), akkor melyiket ajánlanátok jobban? PPKE orvosi bionika vagy Orvosi egyetem(SOTE)? Köszi a segítséget.2013. jún. 26. 19:30
11/11 anonim válasza:
Ja és úgymond lehet embereken is kísérletezni, van sok téma, ahol orvosokkal együtt dolgozol majd, vagy pl lebénult betegekkel foglalkozol és segítesz rajtuk. Állatkísérletek, génkísérletek ugyan úgy vannak.
Persze egy amputált kar helyreállítást nem te fogsz elvégezni, de valahogy nekem kedvem sincs hozzá. Inkább megtervezem a protézist, az interfészt, legyártom az eszközt 3D nyomtatóval, és az orvos meg elvégzi a beültetést / csatlakoztatást / felügyeletet. Csak egy példa a jövőre nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!