Milyen az élet a SOTE-ÁOK-n vidékhez képest?
Én meg olyat ismerek, aki Pestről jött vidékre, és sokkal jobban tetszik neki itt. Szóval ez teljesen szubjektív. Vkinek nem jön be a vidéki élet, légkör, vkinek meg a fővárosi nem jön be.
A hangulat és a társaság meg nem csak hogy egyetem, de még évfolyam, csoportfüggő is.
Nálunk is van olyan, aki állandóan arról panaszkodik, hogy nem jó a csoportja, nem tartanak össze, nem lehet velük bulizni stb. Az n csoportom meg tök jó, és imádom az összes tagját. Nincs klikkesedés sem igazán. Persze, vannak szorosabb baráti körök csoporton belül is, de attól még mindenki mindenkivel jóban van, mindenkire számíthat, együtt is el tudunk menni szórakozni.
Ismerek olyat, aki imádja a SOTÉ-t, tök jól érzi magát, de ismerek olyat is, aki szerint borzasztó a társaság, tele van nagyképű, egoista, "én vagyok az istencsászár, mert bekerültem a legmagasabb ponthatáros orvosira" típusú emberekkel, és mindenki mindenkin átgázol, nem hajlandó segíteni a másiknak.
Most akkor döntsd el, hogy kinek van igaza:)
Szerintem azért minden egyetemben, minden városban meg lehet találni a szépséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!