Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Debrecen és környéke! Aki...

Debrecen és környéke! Aki tudd segítene?! A többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok, gimit keresek. Érdekel a filozófia,pszichológia, az irodalom,töri a filmek és a sport. Tudnátok ajánlani jó sulikat?

2013. jún. 24. 18:44
 1/8 reptoid ***** válasza:
Ady
2013. jún. 24. 19:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, ami nem érdekel?:)

Mondjuk ha a vallás, vallástörténet nem, akkor ne menj egyháziba - van belőlük rendesen, és jók is - de a vallásgyakorlás az elvárt.

A Tóth Árpád, a Kossuth, a Fazekas stb mindegyik lehet jó - a szakokat már megnézheted. Az Adyt inkább szabadelvű és művész-beállítottságúaknak ajánlanám. Nehéz ilyen kevés info alapján javasolni. Kocsit sem így vennél - gondolom...

2013. jún. 24. 19:51
 3/8 A kérdező kommentje:
A vallás nem igazán érdekel de nem is szeretnék egyháziba menni:) a TÁG,Kossuth és a Fazekassal csak annyi a baj, hogy nehéz...
2013. jún. 24. 20:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Ha esetleg ez számít: 4.6 lett évvégén az átlagom, nem az erősségem a fizika és földrajz. Hirtelen még ennyi ami eszembe jutott
2013. jún. 24. 20:48
 5/8 anonim válasza:

Szia!

Én a Kossuthba járok, nincsen azokkal a gimikkel semmi baj amiket felsoroltál. Egy egész rakás iskoláról keringenek rémhírek, hogy jaj milyen nehéz, nyugi nem az. Saját tapasztalat, én is kicsit idegeskedtem miatta, mondjuk én műszaki érdeklődésű vagyok, de nem esznek embert, a Kossuthban ráadásul egy összetartó közösségbe kerülhetsz be, és nagyszerű maga a Kossuth környezete is. NE LÉGY MEGIJEDVE! Sok sikert! (4,6 átlaggal meg egy jó felvételivel bárhova simán) 17/F

2013. jún. 26. 00:29
 6/8 reptoid ***** válasza:
Szegediné rulz! :D
2013. jún. 26. 08:44
 7/8 A kérdező kommentje:
#5 koszonom a biztatast! de a Kossuth nem nekem valo..:))
2013. jún. 26. 09:50
 8/8 anonim válasza:
Szegediné! Mekkora arc Istenem!
2013. júl. 8. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!