Ha jelentkeztem alapképzésre (3 helyet jelöltem) még megváltoztathatom úgy, hogy az első hely legyen egy felsőfokú szakképzés? Vagy ezt már csak pótfelvételin tudom megtenni?
Figyelt kérdés
Nem jelöltem egy fsz-t sem csak alapképzést! Légyszi segítsetek2013. jún. 23. 11:24
1/5 A kérdező kommentje:
vagy már csak a sorrendmódosítás lehetséges?
2013. jún. 23. 11:28
2/5 anonim válasza:
Csak sorrendet lehet módosítani. Vagy a megjelölt szakoknál másik finanszírozási formát is megjelölni. De teljesen úgy szakot megjelölni nem.
3/5 A kérdező kommentje:
Á , sejtettem basszus! Sajnos nem sikerült jól az emelt érettségim és muszáj lesz újra csak addig is szeretnék vmit elkezdeni!
2013. jún. 23. 14:46
4/5 Fender Jenő válasza:
Sorrendet tudsz változtatni, ha nem vesznek fel sehova sem, csak akkor jöhet a pótfelvételi. Ha felvesznek, de nem tetszik ahova felvesznek akkor marad az a megoldás, hogy jövőre újra próbálkozol. De akkor gondolkodjál előre, hogy mi tetszene, és tegyél meg mindent, hogy minél több pontot szerezz.
5/5 A kérdező kommentje:
Ez lesz most újraérettségizem töriből és idegen nyelvből
2013. jún. 25. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!