Fel fognak venni?

Figyelt kérdés

Miskolci Egyetem munkaügy tb szakára tavaly 243 volt a költségtérítéses ponthatár.

Nos nekem most van 270 pontom.. van esélyem hogy felvegyenek?? csak nem emelnek annyit a ponthatáron..

#felvételi #Miskolci Egyetem #munkaügy tb szak
2013. jún. 20. 15:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem fel. Nem jellemző, hogy a költséges képzések ponthatárait annyira drasztikusan megemelnék.

Viszont elég karcsú ez a pontszám. Mivel jogi jellegű szakra mész egy kicsit jobban bele kell húznod a tanulásba szeptembertől.

2013. jún. 20. 19:51
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát nem lehet tudni előre, esélyed van azt lehet mondani.

Ha megnézed az elmúlt éves statisztikáit akkor

2010-ben 54 összes jelentkezőnél 200 volt a ponthatár,

2011-ben 54 összes jelentkezőnél 200 volt a ponthatár,

2012-ben 75 összes jelentkezőnél 243 volt a ponthatár,

2013-ban 105 összes jelentkezőnél ??? emelkedhet jócskán a ponthatár..szóval nem biztos a dolog..30 emberrel több jelentkezett erre a szakra mint tavaly..az biztos hogy emelkedni fog, de hogy mennyivel..??

Előző hozzászólónak meg annyit, hogy szerintem a jogi képzési terület tipikusan az ahol mindegy hány ponttal kerülsz be. (egészségügyi, TTK, műszaki vagy info, közgáz szakoknál kellenek a biztos alapok a felvételi tárgyakból különben elég nehéz tartani a lépést)

Saját példámból és a saját évfolyamom példájából indulok ki. Szintén ME ÁJK én 278 ponttal kerültem be fizetősre természetesen..152-en kezdtünk igazgatásszervező szakon, ebből 18 állami támogatott.

Államira 382 volt a ponthatár akkor. Nos ez eredeti felvett 152 emberből kb. 50-en vagyunk (azóta hozzánk lebukottakkal és más egyetem ezen szakáról átjött emberekkel feltöltődött 100 körülire az évfolyam)

Full azaz olyan hogy minden kredit megvan csont nélkül vagyunk 30 körül.(most 2 évesek voltunk)..évfolyamelső én vagyok. Tehát akkor hol van a 18 db. 382 pont és e felett évfolyamtársam...(van aki beadta a kulcsot, van aki cv vizsgák hadával küzd..)szóval ennyire nem jelent semmit a dolog.

2013. jún. 30. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!