Akik irodäban dolgoznak adminiszträtorkent, tudnätok abban segiteni, hogy önkepzessel hogyan tudnäm elsajätitani azokat az ismereteket, gyakorlati dolgokat, amik szüksegesek ahhoz, hogy irodai älläst tudjak betölteni?

Figyelt kérdés
Jelenleg külföldön elünk a csalädommal, es itt sajnos nem tudok elmenni ilyen tanfolyamra, mert csak magyarul beszelek. Viszont ha pär ev mulva hazaköltözünk, akkor irodai munkät szeretnek vegezni, es addigra szeretnek minel többet megtanulni ehhez.
2013. jún. 19. 21:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Az kevés lesz ha otthon képzed magad...sajnos az állások végzettségekhez vannak kötve..

titkár ügyintéző okj..ha általános irodai munkát szeretnél

egyébként gépelni tudnod kell, és prodi irodaprogram kezelés + nyelvtudás (gondolom az megvan ha kint élsz)

2013. jún. 19. 21:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát, nem tudom, nagyon sok helyen nincs kikötve, hogy szakmai vegzettseged legyen, a lenyeg, hogy ertsel ahhoz, amihez egy irodai munka sorän kell. Sok helyen, ha mär a fontosabb alap dolgokat tudod, akkor felvesznek, a többit meg menet közben megtanulod. Azert gondolom vannak olyan dolgok, amiket meg lehet tanulni itthon is, pl gepiräs, szövegszerkesztes, ilyesmi. Csak azt szeretnem tudni, hogy mik ezek es, hogy hogyan tudnäm ezt öneröböl megtanulni. Annyi mindent meg lehet mär tanulni ilyen modon, akkor ezt miert ne lehetne? Persze en se ugy gondoltam, hogy akkor most profi szinten elsajätitok mindent, mintha egy tanfolyamon tanultam volna, de legaläbb olyan szinten, hogy el tudjak vele kezdeni dolgozni.
2013. jún. 19. 21:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom, ezt nem hiszem, hogy senki nem tud erre a kerdesre välaszolni.
2013. jún. 21. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!