Szeretnék jövőre írni egy kb 80%os matematika érettségit. Hogy álljak neki?
11.-et most végeztem, matek fakton vagyok.
Hogyan érdemes felkészülni rá? Külön tanárért nem tudok fizetni. Valamilyen autodidakta megoldás kéne.
Minden hasznos ötletnek örülök, köszönöm előre is =)
Ha van némi logikád, és alapból megy a matek, akkor nem szükséges hozzá semmiféle speckó készülés. A középszintű érettségi egy vicc:DDD Egy hármast még azok is összehoznak, akik sík hülyék. Szóval egy kicsit is jobb képességű, némi logikával rendelkező diáknak nem egy nagy cucc a 80% feletti eredmény.
Főleg akkor, ha faktra is jársz....
Figyelj órán, írd meg a házikat, meg érettségi előtt csináld végig az előző évek feladatsorait. Ennyi.
Nem írtam, de emeltszintű érettségire gondoltam.
Sima érettségit szerintem most megírnám 90-100% ra.
Én, a helyedben, a nyári szünetben alaposan megismerkednék a GeoGebra használatával. Ennek során kellemesen átismételném a korábban tanultakat. Néhány példát tudok mutatni a GeoBebra használatára.
Saját videóim: http://www.youtube.com/user/Zsiga41/feed
Itt több ezer matematika tárgyú videót is találhatsz.
A 11.-es feladatok egy része itt van megoldva:
Ha érdekel a téma szívesen segítek.
#4 vagyok
Köszönöm a biztatást, de nem erre számítottam. Neked ajánlottam, hogy ismerkedj meg ezzel a lehetőséggel, óriási segítséget adhat a tanuláshoz, a feladatmegoldások ellenőrzéséhez.
Ilyen értelemben nem érdekel a téma?
Ezt a változatot javaslom:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!