Környezettan Bsc elvégzése után mit lenne érdemes továbbtanulni?
Én környezetmérnökire mennék esetleg... Akkor semmiképp ne tegyem? De akkor nem leszek mérnök, a humánosok meg még annyira se kellenek... Most eléggé elbizonytalanítottatok. (vagy inkább még jobban) egy pályaválasztó
Egyik oszt. társam úgy tervezi, hogy utána hulladékgazdálkodásira megy, az elvileg kell a munkaerő piacon.
Kell? Akkor lehet én is azt fogom csinálni később. Persze ha hulladékgazdálkodás tárgy keretein belül majd megtetszik a téma. :)
Te gimis vagy vagy környezettanos, mint kérdező?
Én? Gimis.
(A kérdező környezettanos.)
Úgy kérdeztem, hogy környezettanos vagy-e, mint ő, szóval tudom. :)
Akkor ne menj környezetmérnöki szakra.
Nem tudsz még biomérnökire/vegyészmérnökire/kémiára menni?
A bioszt annyira azért nem...
A kémiát meg most adtam le, mert eddig nem voltam fakt.os és reménytelennek tűnt 0 gyakorlattal annyi számolást.....
Úgyhogy nem tudom mi lesz velem.:(
Ez ismerős... Azért kerültem környezetmérnöki szakra, mert nem volt jobb ötletem, nem tudtam, mi lesz velem, a jó kis szakoktól féltem és/vagy valóban nem voltak meg hozzájuk az alapjaim.
Szóval féltelek ettől, vigyázzál.
Inkább vért izzadj, de valami normális szakra menj.
Nem tudom, aki privátban írt, azonos-e az itteni pályaválasztóval. Ezért biztonságosabb ide beraknom, ahol többen látják.
Ez a legkifejezőbb kérdés mindegyik közül, szerintem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..
Az illető amúgy egy csomó kérdést rakott még fel utána, menekülni akar egy jó szakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!