Debreceni orvosin szerintetek kb. mennyi lesz a ponthatár?
Figyelt kérdés
Szerintetek elég lesz 440-450 pont a debreceni orvosira? Ahogy számoltam, legrosszabb esetben is 440 pontom lesz. Akik Debrecenbe jelentkeztek, nektek körülbelül mennyi lesz?2013. jún. 10. 20:09
1/9 anonim válasza:
Remélem nem gondoltad komolyan hogy nem lesz elég..:) 420 körül lesz szerintem, több nem hiszem, esetleg kevesebb. 433 pontom van összesen, szerintem ennek bőven elégnek kell lennie, igencsak meglepődnék ha nem..:)
2/9 anonim válasza:
Szerintem 410 körül lesz. Ezzel bárhol benn vagy, de szerintem ezt te is tudod...
3/9 anonim válasza:
Szerintem meg 430 körül lesznek a vidéki egyetemeken.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Remélem, hogy tényleg elég lesz. :) Néha biztos vagyok benne, hogy meglesz, de néha meg bizonytalan vagyok. Bár szerintem tavalyi 419-hez képest csökkenni fog, mert most átlagban rosszabbul sikerültek az emeltek (ráadásul ugye kettő kellett ettől az évtől) :)
2013. jún. 10. 21:49
5/9 anonim válasza:
Ha szerinted is csökkenni fog a tavalyi 419-hez képest, akkor hogy ne lenne elég a 440 pont? ;) Biztos elég lesz, nyugi. A 20 pontos emelkedés ilyen kémia emeltekkel, mint az idei, kizárt.
6/9 anonim válasza:
biztos nem fog emelkedni
ennyi ponttal benn vagy
7/9 anonim válasza:
Az emelt szintű kémia írásbelik átlaga 30-40 közt van. Sokan már el sem mentek szóbelizni. Ez a pontszám bármelyik orvosira elég lesz.
8/9 anonim válasza:
a kémiát én is elrontottam, 33 lett
nem akartam elmenni szóbelizni,de mégis elmentem
és 45 pontot kaptam az 50ből :DDDDDDDDDDDDDDDd
így 52% lett
9/9 anonim válasza:
Szerintem picit csökkeni fog... A 440 pont pedig böven eleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!