Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Élelmiszermérnöki (többi lent)?

Élelmiszermérnöki (többi lent)?

Figyelt kérdés
megjelöltem az SZTE-n az élelmiszermérnökit. és nagyon úgy néz ki hogy meglesz hozzá a pontom. viszont eléggé beparáztam hogy mi van ha nem teszik. tudnátok nekem mesélni. hogy mégis mi lesz az emberből ha elvégzi ezt a kart igazából? hol helyezkedhet el? mennyire kell tudni a kémiát? (igazából 2 éve nem tanultam kémiát és szinte teljesen elfelejtettem mindent álljak neki a nyáron kémiázni?) meg úgy mégis mit lehet ezen a karon tanulni?

2013. jún. 4. 17:27
 1/1 anonim ***** válasza:

Több irányba dolgozhat az élelmiszer mérnök

1, élelmiszer cégeknél termékfejlesztő

2. cégeknél élelmiszer biztonsággal foglalkozik

3. minőségellenőrzés a cégeknél

4. élelmszer gyártásban a technológiák betartásáért felelős..

5. közigazgatás-hatósági munka: élelmiszer biztonsági felügyelő (élelmiszer árusító helyeket, konyhákat, éttermeket, boltokat ellenőriz, hogy betartották e a jogszabályi követelményeket

6. engedélyezi az adott termékek terméklap alapján az előállításokat (szintén hatósági munka)

2013. júl. 10. 20:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!