Melyek azok az egyetemek és azoknak szakjai ahova tényleg nagyon nehéz bejutni és ha bejutsz akkor lehet mondani hogy na azért tudsz valamit?
Figyelt kérdés
Pl: SZFE2013. jún. 1. 19:38
1/5 anonim válasza:
POTE, SZOTE, DOTE, SOTE általános orvos, fogorvos gyógyszerész
2/5 anonim válasza:
A nehéz bejutni és a na és tudsz valamit között van különbség, kis egyetemek kommunikáció szakára irtó nehéz bejutni mert millióan jelentkeznek és magas a pontszám, fizika szakra viszont könnyű bejutni mert kevés a jelentkező, de elvégezni nehéz - de ott a végén tényleg tudsz is valamit.
3/5 anonim válasza:
Azok, amiket az első említett. Mivel nem engedheted meg magadnak (99%-ban), hogy fizeted a több milliós tandíjat évente. És 2 emeltet - a sok közül a két legnehezebb (biológia, kémia) - csak a jobb gondolkodásúak képesek 60-70% fölött megírni.
4/5 anonim válasza:
Első jól írta. Plusz ahogy a kérdező is említette az SZFE is ilyen, bár vegyük alapul hogy oda sok színészpalánta protekcióval jut be. Esetleg a Moholy Művészeti Egyetem is idesorolható, de ott is a pénz beszél és a protekció. Szóval lényegében szerintem az orvosi, gyógyszerészeti képzéseken kívül nincs más ilyen.
5/5 anonim válasza:
Szerintem a kérdésnek alapvetően nincs is értelme. Mert oké, hogy bekerülsz és az ismerőseid ódákat zengenek rólad...de ha kibuksz, akkor tökmindegy.
Inkább akkor: ha elvégzed az adott szakot, akkor tudsz is valamit.
Meg azért a 2 emelt sem biztosíték. Lehet valaki nem is egy évben csinálta. És úgy azért már könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!