Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek érdemes bejárnom...

Szerintetek érdemes bejárnom előkészítőkre?

Figyelt kérdés
Most általános iskolás vagyok,8.as,középsuli előtt állok.Olyan iskolába szeretnék menni,ahol nincs felvételi.(mármint nem azért,mert nincs felvételi,hanem abba a suliba,amibe menni szeretnék,nincs.)És a jelenlegi suliban vannak felvételi előkészítők,magyar, és matek.Nem tudom,érdemes bejárnom,hogyha nem lesz felvételi?
2009. okt. 4. 21:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy érdemes! A tudás hatalom ;)
2009. okt. 4. 21:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szükséges-e? Nem, de ha igényes vagy magadra csináld meg, sosem árt kitűnni a sok üresfejű közül. :)
2009. okt. 4. 21:53
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát ja,végülis igaz,csak mindig 6. 7. órákban vannak,és már elég lusták vagyunk menni...:S
2009. okt. 4. 22:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nyolcadikos vagyok, képzled nekem van néha még 8.órám is, emellett hétfőn, csütörtökön, pénteken 6ig előkészítőkön vagyok, kedden 4ig és még szombaton is jár hozzám egy magántanár. Lehet még ez is kevés lesz... Nem azért mert ilyen buta lennék, de teszek valamit azért, hogy legyek valaki. Te meg nem bírsz ki plusz egy órát, a te érdekedben sem...
2009. okt. 4. 22:59
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha az időd, energiád engedi, akkor járj be!

Nem is kell mindig ott lenni, elég ha pár alkalommal részt veszel rajta. Érdemes!

2009. okt. 5. 14:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is járj be:Delég rossz mentalitás ,ha be is jársz mondván úgyse lesz felvételi..az élet ugyis mindenkit felvételiztet...
2009. okt. 10. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!