Hova menjek tanulni ha értek az ételekhez?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy értek az ételekhez, hogy ismerem az összetevők hatásait, veszélyeit. Ismerem a kémiai hatásukat. Tehát nem főzőcskézésre meg szakácssulira gondoltam, hanem nem tudom felsőoktatásban, egyetemen milyen olyan szak van ami ezzel foglalkozik. Esetleg saját vállalkozást is nyitnék. Kérlek segítsetek, mert zsákutcába futottam.2013. máj. 25. 14:17
1/5 anonim válasza:
szerintem menj biológia alapszakra vagy vegyészmérnöknek
ha vegyészmérnöknek mész, utána mesterszakon elvégezheted a toxikológiát, ami szerintem egy nagyon jó szakma
2/5 anonim válasza:
Élelmiszermérnök vagy vegyészmérnök.
3/5 anonim válasza:
szerintem élelmiszermérnök. Vegyész vagyok,se ezt,se a bioszt,se a vegymérnököt nem ajánlanám,mert a kajához semmi köze nem lesz,csak reakciók,reakciók,mechanizmusok. Meg aztán van még táplálkozástudomány is tudtommal(MSc-n legalább is)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Utána nézek ezeknek a szakoknak. :)
2013. máj. 25. 21:57
5/5 anonim válasza:
A már fent említetteken felül én a dietetikust is javasolnám. Fogalmam sincs milyen elhelyezkedési lehetőségek vannak vele, de egyből ez jutott eszembe a kérdésed alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!