Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hova menjek tanulni ha értek...

Hova menjek tanulni ha értek az ételekhez?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy értek az ételekhez, hogy ismerem az összetevők hatásait, veszélyeit. Ismerem a kémiai hatásukat. Tehát nem főzőcskézésre meg szakácssulira gondoltam, hanem nem tudom felsőoktatásban, egyetemen milyen olyan szak van ami ezzel foglalkozik. Esetleg saját vállalkozást is nyitnék. Kérlek segítsetek, mert zsákutcába futottam.

2013. máj. 25. 14:17
 1/5 anonim ***** válasza:

szerintem menj biológia alapszakra vagy vegyészmérnöknek

ha vegyészmérnöknek mész, utána mesterszakon elvégezheted a toxikológiát, ami szerintem egy nagyon jó szakma

2013. máj. 25. 14:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Élelmiszermérnök vagy vegyészmérnök.
2013. máj. 25. 14:46
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem élelmiszermérnök. Vegyész vagyok,se ezt,se a bioszt,se a vegymérnököt nem ajánlanám,mert a kajához semmi köze nem lesz,csak reakciók,reakciók,mechanizmusok. Meg aztán van még táplálkozástudomány is tudtommal(MSc-n legalább is)
2013. máj. 25. 15:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Utána nézek ezeknek a szakoknak. :)
2013. máj. 25. 21:57
 5/5 anonim ***** válasza:
A már fent említetteken felül én a dietetikust is javasolnám. Fogalmam sincs milyen elhelyezkedési lehetőségek vannak vele, de egyből ez jutott eszembe a kérdésed alapján.
2013. máj. 26. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!