7. osztály év végén milyen a 3.7 átlag?
Az gyenge egy jó iskolához.
De neked kell eldönteni mik a céljaid az életben!
A mai világban már jó lenne 14 évesen tudni mivel szeretnél foglalkozni később, és úgy választani iskolát.
Nem olyan rossz ez, lehetne jobb is, de ha ez a maximum, amit kiakarsz hozni magadból, akkor tökéletes!
Átlag:5,00
Egy nyolcadikos :)
Eddig mindenhol azt olvastam, hogy a felvételi eredmény sokkal jobban érdekli őket, mint a hozott pontok.
Na ilyenkor meg nem???
Azt is olvastam és tapasztalatból írták, ha valaki nagyon jó felvételit ír, bejut egy jó suliba hiába volt 3-as 4-es tanuló.
Döntsétek már el melyik a mérvadóbb! :)
"Átlag:5,00
Egy nyolcadikos :)"
Gratulálok. Olyan nincs, h mindenki mindenből jó, ezt vallották nálunk is sokan a tanárok közül és van is benne valami. ;)
Kérdezőnek! Kérdés, h neked mi számít jó iskolának??? Én 4 egész voltam egészen nyolcadikig, minden félévben, néha jobb is kicsivel. Középiskolában 3,0-át hoztam minden félévben, de a tanulmányi átlag 4,0-4,5 között volt iskolai szinten. Annyira nem voltam rossz, de a legjobb sem, legalábbis én így értékeltem magam! Más véleménye meg sosem érdekelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!