Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Megcsinálhatok egy emelt...

Megcsinálhatok egy emelt szintű érettségit, úgy hogy mellette levelezőn járok főiskolába?

Figyelt kérdés

Most februárban kezdtem levelezőn főiskolát, de úgy tervezem, hogy ősszel csinálnék emelt szinten történelemből érettségit, mert majd történelem szakra át akarok menni.

Az lenne a kérdésem, hogy muszáj nekem halasztanom egy félévet a suliból, hogy megcsinálhassam ősszel az érettségit, vagy mellette is meg lehet? Mert hallottam olyat, hogy van ahol kell halasztani, de azt nem tudom, hogy a nappalisokra vonatkozik csak vagy mindenkire?

Köszi

2013. máj. 23. 15:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Miért kellene halasztani? A nappalisoknak sem kell.
2013. máj. 23. 15:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem kell halasztanod. Sok sikert az őszi érettségihez!:)
2013. máj. 23. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!